Hjælp og support

Support

Support

Vi tilbyder alt inden for hjælp / support til computere, tablet og telefoner.

Vil din computer slet ikke tænde, kører Windows langsomt, virker din mail ikke eller kan du slet ikke komme på internettet?

Vi tilbyder også undervisning i brug af computer/programmer.

Eksempler på vores ydelser:

  • Rettelse af fejl i Windows
  • Hjælp til at komme på nettet
  • Opsætning af mail
  • Tilslutning af ny hardware, f.eks. opsætning af router eller printer
  • Undervisning i brug af computer / internet / NemID / netbank

Virus

Virus

Opfører din computer sig mærkeligt, kører den langsomt eller kommer der reklamer lige meget hvad du trykker på?

Så er du sikkert blevet inficeret af virus eller malware.

Man kan nemt få uønskede ting ind på sin computer, det kræver bare et enkelt forkert klik på internettet, og så er man inficeret. Derfor er det vigtigt at have et godt, velfungerende og opdateret antivirus program. VoelIT anbefaler Eset, som er et af de bedste på markedet. Det har vundet adskillige priser, bl.a. Bedst i Test i forbrugerrådet Tænk 2013, 2014 og 2015.

Har du alligevel fået noget snavs ind på maskinen og har du selv svært ved at fjerne det? Så giv os et kald i dag og lad os klare det for dig.


Reparation

Reparation

Er din computer helt død, larmer den eller bliver den meget varm og slukker?

Computere holder ikke evigt, og der kan med tiden nemt opstå hardware problemer af den ene eller anden karakter. Ofte kan det dog ikke betale sig at begynde at reparere på en maskine der er mere end et par år gammel, da omkostningerne hertil muligvis overstiger prisen på en ny tilsvarende computer.

Vi kan hjælpe dig med at vurdere hvor meget skaden koster at udbedre, og rådgive dig om hvorvidt du bør købe en ny computer istedet.

Hvis din computer erklæres død, kan vi ofte hjælpe dig med at redde vigtige data ud af den, hvis du har “glemt” at tage backup.

Kontakt os og få en snak om mulighederne.


Rådgivning

Rådgivning

Overvejer du at anskaffe dig en ny computer, en ny printer eller noget helt tredje?

Hvis du står overfor at skulle anskaffe dig en ny computer, har du så overvejet hvor meget ram, hvor stor harddisk eller hvor hurtig processoren skal være? Hvis man ikke er særligt teknisk-minded, kan det ofte være en jungle at overskue hvilken computer der passer bedst til ens behov, og sælgeren i forretningen vil selvfølgelig altid forsøge at sælge dig den computer som han tjener mest på.

Vi kan hjælpe dig med at vurdere hvilken konfiguration der passer bedst til dine behov, så du undgår at betale flere tusinde kroner for meget for noget som du slet ikke har brug for. Vi har også mange samarbejdspartnere, så vi kan skaffe dig en passende maskine til en god pris, og vi hjælper selvfølgelig også med at få maskinen sat op, så du kan gå i gang med at bruge den med det samme.